måndag 5 januari 2009

Godkväll alla sönderfrusna svennar (och självklart Pat och Åsa som försöker spela balla när dom är borta och blir varma i främmande länder)

Dagen har varit SJUUUUUUUUKT lång och fantastiskt tråkig. Att komma till jobbet och inse att vi är lika många pedagoger som barn är inte kul, då vet man att det kommer bli en sitta och stirra dag som kommer kännas som en hel livstid. Iallafall efter 15 hade i 3 barn kvar och man ville ju nästan hoppas att förälldrarna skulle komma tidigt och hämta eftersom det är en klämdag och då arbetar många bara halva dagrar. Men OJ vad man inte ska hoppas för mycket, 16,55 gav jag upp och ställde in mig på att få gå 17.30 som alla andra stängnings dagar.
tror fan aldrig 5 minuter har gått så sakta, jag ville nästan slå huvudet i väggen. Hatar när hela världen går i slow motion. Anyway, sitter nu och små kollar på Transformers i väntan på att träffa Alexia. Kvällen kommer bjuda oss på ett glas vin någonstans på söder, inte helt fel om jag ska vara ärlig.

Är dock sjukt trött så kommer inte att bli allt för sent, säger tant Selina med ett brett leende på läpparna. such a selina

Well gotta go. hoppas ni får en super trevlig kväll. Poss

Inga kommentarer: